boekkaft
Niet verkrijgbaar in Dizzie winkel

De Wraakneming

Martina Cole

2 waarderingen
ISBN:
9024555264
Jaar:
2008
Uitgeverij:
The House of Books
Druk:
1ste
Genre:
Thriller
Pagina's:
382
Originele taal:
Nederlands
Toegevoegd door:
coenraad
Meer kenmerken

Joanie Brewers kinderen zijn alles voor haar. Ze zou alles doen om ervoor te zorgen dat ze eten en kleren hebben, en ze is altijd bang om ze te verliezen.

Haar achttienjarige oudste, Jon, zit in de misdaad en de veertienjarige Jeannette weet meer dan goed voor haar is. Maar om Kira staat ze doodsangsten uit, want de elfjarige engel is te goed voor een wereld waarin niemand te vertrouwen is.

Als de politie Joannie vertelt dat het lichaam van een kind is gevonden, komen haar ergste angsten uit. Ze denkt te weten zie haar kleine meisje vermoord heeft, maar haar obsessie om hem te laten boeten, dreigt hen allemaal te vernietigen.

1 recensie

Recensies over De Wraakneming (1)

De wraakneming was het eerste boek wat ik van Martina Cole heb gelezen en ik moet zeggen tjonge,tjonge wat kan die vrouw schrijven. Dit boek is niet in een genre te plaatsen het is een roman,thriller en levensverhaal in een boek voeg daar nog bij hoe...
lees verder

De wraakneming was het eerste boek wat ik van Martina Cole heb gelezen en ik moet zeggen tjonge,tjonge wat kan die vrouw schrijven. Dit boek is niet in een genre te plaatsen het is een roman,thriller en levensverhaal in een boek voeg daar nog bij hoe het is op te groeien aan de rand van de samenleving en je hebt een boek waar na afloop nog veel van blijft hangen.Bij mij kwam de vraag je zult maar op de verkeerde plek geboren zijn. Het is een goed opgebouwd verhaal,soms hard,zeer hard maar ook weer meeslepend en sentimenteel. Na dit boek heb ik alle boeken van Martina Cole gelezen en allemaal hebben ze me op een of andere manier geraakt.

Heb jij dit boek gelezen? Schrijf hier jouw recensie

Jouw waardering voor dit boek: 0
Dizzie

Let op!

Let op: Je bevindt je nu in de speeltuin van Dizzie. Dit is een testomgeving.
Dat betekent dat alles wat je hier invult of aanpast uiteindelijk verwijderd wordt. De aanpassingen worden ook niet opgeslagen bij je profiel.

Aanpassingen op het huidige Dizzie.nl worden natuurlijk wel gewoon opgeslagen.