boekkaft
Niet verkrijgbaar in Dizzie winkel

Het Lot van de liefde

Bertrice Small

2 waarderingen
ISBN:
9064932212
Jaar:
2010
Uitgeverij:
The House of Books
Druk:
1ste
Genre:
Historische romans
Pagina's:
0
Originele taal:
Nederlands
Toegevoegd door:
arwen
Meer kenmerken

Skye O´Malley is de ontembare dochter van een Ierse zeerover. Haar omstandigheid wordt slechts overtroffen door haar ademstokkende schoonheid. Het ravenzwarte haar dat als zachte zijde haar nobele en trotse gelaat brengt mannen tot waanzin en vrouwen tot afgunst. Skye is de oogappel van haar vader en met hem deelt zij de onbegrensde liefde voor het woeste Ierse landschap en de zo mogelijk nog woestere zee, die ze als haar thuis beschouwt.

Dom O´Flaherty is de knappe doch karakterloze man die voorbestemt is haar echtgenoot te worden. de gevoelens die hij voor Skye koestert zijn doordrenkt van wellust en zijn perverse uitspattingen roepen in Skye een haat op die slechts door zijn dood kan worden getemperd.

Niall Burke is de blonde Ier met de lichaamsbouw van een jonge god die maar één liefde in zijn leven zal kennen. hij is ook de man die Skye inwijd in de liefde en voor wie zij gaarne haar leven zou willen geven. Het noodlot drijft hen echter uit elkaar en er zullen vele jaren van ontberingen en beproevingen voorbij gaan voor de geliefde elkaar eindelijk in de armen kunnen sluiten.

1 recensie

Recensies over Het Lot van de liefde (1)

Dit is het eerste boek van de Skye O´Malley saga. Je moet van dit soort zwijmelboeken houden, ik vindt ze geweldig heel ¨beeldend¨ geschreven. Echt een fantastisch soort boeken waarin je jezelf en de tijd helemaal verliest.

Heb jij dit boek gelezen? Schrijf hier jouw recensie

Jouw waardering voor dit boek: 0
Dizzie

Let op!

Let op: Je bevindt je nu in de speeltuin van Dizzie. Dit is een testomgeving.
Dat betekent dat alles wat je hier invult of aanpast uiteindelijk verwijderd wordt. De aanpassingen worden ook niet opgeslagen bij je profiel.

Aanpassingen op het huidige Dizzie.nl worden natuurlijk wel gewoon opgeslagen.