boekkaft
Niet verkrijgbaar in Dizzie winkel

Kralen van hoop

Cathy Liggitt

4.6
5 waarderingen
  • ISBN: 9789059776258
  • Jaar: 2011
  • Uitgeverij: VBK Media
  • Druk: 1ste
  • Genre: Romans
  • Pagina's: 320
  • Taal: Nederlands
  • Toegevoegd door: tamara78
Meer kenmerken

Op de vlucht voor hun eigen problemen, melden vier vrouwen zich aan voor een zendingsreis naar Zuid-Afrika. De pijn en het verdriet waarmee ze daar in aanraking komen, verandert hun leven voorgoed - en wel in positieve zin. Gaby en haar man Tom willen niets liever dan een kind, maar juist hun kinderwens komt tussen hen in te staan. De relatie tussen Heidi en haar stiefdochter Katie staat onder druk na het overlijden van hun man en vader. En Cassandra weet dat haar carrière een impuls nodig heeft, maar hoe moet ze dat aanpakken?! Om de verkeerde redenen gaan de vier totaal verschillende vrouwen op zendingsreis naar Zuid-Afrika. Ze worden geconfronteerd met ziekte, armoede en wanhoop. Maar juist daar, te midden van al dat verdriet, leren ze dat er altijd hoop is. Voor henzelf, maar ook voor de mensen om hen heen.

5 recensies

Heb je dit boek gelezen? Schrijf een recensie.

Schrijf recensie

Recensies over Kralen van hoop (5)

Prachtig boek, schitterend verhaal, maar iets te veel religieuze invloeden naar mijn smaak. Desondanks heeft het verhaal me wel geraakt.

Mooi boek, vooral het einde heeft me geraakt. Ik geef dit boek vier duimen en geen vijf omdat ik het godsdienstige net iets te vond.

Hoop Geloof en Liefde,dat is waar het in dit boek zeker om gaat. Wat een prachtig boek is dit,het gaat zeker in mijn top tien. Dit boek zit zo vol liefde dat je het constant met kippevel zit te lezen. Zodra je aan dit boek begint ben je gewoon verkocht want het laat je gewoon niet meer los. Vier vrouwen die in Afrika armoede en ziektes leren kennen,maar bovenal de liefde. In één woord prachtig een echte Aanrader

Wat een ontzettend mooi boek. Ik ben het helemaal met Tamara eens. Dit boek zal mij nog lang bijblijven. En biedt weer stof tot nadenken: waar gaat het in het leven om? Wat is belangrijk?

Dit boek heb ik gelezen met een lach en een traan. Schitterend!!! dit boek heeft mijn hart geopend. De schrijfster heeft echt super roman geschreven, prachtige personen, goede verhaallijn. Dit boek blijft me nog heel lang bij

Heb jij dit boek gelezen? Schrijf hier jouw recensie