boekkaft
Niet verkrijgbaar in Dizzie winkel

Liefdesles

Renée Vervoorn, Hermelijn van der Meijden

4.2
12 waarderingen
  • ISBN: 9786049998738
  • Jaar: 2008
  • Uitgeverij: Truth & Dare
  • Druk: 1ste
  • Genre: Romans
  • Pagina's: 224
  • Taal: Nederlands
  • Toegevoegd door: Arthur
Meer kenmerken

Programma’s als Opgelicht en Opsporing verzocht vertellen de verhalen van mensen die door charlatans en oplichters doelbewust en berekenend zijn bedrogen. We denken altijd dat ons zoiets niet overkomt. Maar wat nu als blijkt dat de liefde van je leven vanaf de eerste seconde altijd en overal tegen je heeft gelogen? Leslie is een succesvol fotomodel, reist de hele wereld over en behoort tot de happy few van Amsterdam. De mannen staan in de rij, maar langer dan een nacht kunnen ze Leslie niet boeien. Dan ontmoet ze Laurens, een geslaagde beurshandelaar. In korte tijd worden Leslie en Laurens een droomkoppel. Maar in de aanlaap naar haar huwelijksdag begint Leslie te twijfelen aan de identiteit van haar aanstaande man. Liefdesles is een onthutsende roman over leugens en liefde, over een sterke vrouw die kiest voor zichzelf en haar kinderen, losjes gebaseerd op Renées eigen, bijna onwerkelijke, verhaal.

8 recensies

Heb je dit boek gelezen? Schrijf een recensie.

Schrijf recensie

Recensies over Liefdesles (8)

Goed,vlot geschreven verhaal. Vol verbazing dat een man zo ver kan om de boel te beliegen en bedriegen. Vol bewondering voor leslie dat zij zo sterk uit deze strijd is gekomen....

Ik heb een andere kaft met een vrouw op de voorkant.Ik vind het een goed geschreven verhaal wat goed te volgen is en best heftig soms.)

Ik klap net het boek dicht met gemengde gevoelens. Aan de ene kant een mooi beschreven boek, deels omdat het autobiografisch is, en aan de andere kant heb ik me geergerd aan haar stommiteiten. Om zoveel van iemand te houden, die je beliegt en bedriegt, is onbegrijpelijk. Haar huwelijk was één grote leugen, maar evengoed heb ik bewondering hoe ze zich van hem losgemaakt heeft en zich er weer bovenuit heeft gewerkt. Een fijne schrijfwijze maakt het het boek prettig om te lezen.

ik heb een andere kaft dus miss een nieuwe druk?Maar moet hem nog lezen zoals ik lees is het een goed boek dus ff afwachten

Mooi vlot geschreven deels autobiografisch boek over hoe blind liefde wel niet kan zijn. Leest als een trein!

Wat een geweldig goed boek!kon het boek niet meer wegleggen,vooral ook om dat je weet dat het gebaseerd is op het werkelijke verhaal van Renee Vervoorn. ongelooflijk dat er zulke mensen bestaan!!

Een heerlijke roman die toch ook de nodige spanning meebrengt. Je wil gewoon doorlezen omdat je wil weten hoe dit gaat aflopen. Een verhaal waarvan je denkt welke vrouw trapt hier nou in....nou als je het verhaal gelezen hebt ...geloof maar dat er vele in zouden trappen.

Wat een geweldig boek is dit! Hier heb ik echt weer van genoten. Doordat je weet dat het verhaal gebaseerd is op dat van Renee Vervoorn, lees je het toch anders. Ik kon me helemaal in Leslie inleven. Hoewel je soms denkt: mens trap er toch niet meer ...

lees verder

Wat een geweldig boek is dit! Hier heb ik echt weer van genoten. Doordat je weet dat het verhaal gebaseerd is op dat van Renee Vervoorn, lees je het toch anders. Ik kon me helemaal in Leslie inleven. Hoewel je soms denkt: mens trap er toch niet meer in...kan ik best begrijpen dat je de man van wie je zoveel houd toch wil geloven en dan toch weer een kans geeft. Ik heb diep respect voor Renee hoe zij haar leven weer heeft opgepakt en samen met Hermelijn dit boek heeft geschreven. Briljant boek! Ik ga schuiven met mijn top tien.

Heb jij dit boek gelezen? Schrijf hier jouw recensie