boekkaft
Niet verkrijgbaar in Dizzie winkel

Sluier van de nacht

Bertrice Small

2 waarderingen
ISBN:
9064931038
Jaar:
2010
Uitgeverij:
The House of Books
Druk:
1ste
Genre:
Historische romans
Pagina's:
0
Originele taal:
Nederlands
Toegevoegd door:
arwen
Meer kenmerken

Velvet De Marisco is het evenbeeld van haar befaamde moeder Skye O´Malley; trots, beeldschoon en belust op avontuur. Al op zeer jonge leeftijd werd zij uitgehuwelijkt aan de Schotse edelman Alexander Gordon, doch deze heeft nooit meer iets van zich laten horen.

Wanneer Velvets ouders op een handelsmissie naar India vertrekken, laten zij hun dochter in Engeland achter onder de hoede van Koningin Elisabeth Tudor. Daar raakt Velvet onder de bekoring van een Schotse graaf...zijn naam is Alexander Gordon!

Hooghartig eist hij de jonge dame op als zijn langbeloofde bruid en voert haar mee naar zijn kasteel in de barre Schotse Hooglanden. Het prille geluk van het echtpaar wordt wreed verstoord als Alexander op mysterieuze wijze uit Velvets leven verdwijnt.

Diep geschokt reist ze naar het Verre Oosten, op zoek naar haar ouders. Maar onderweg wordt Velvet lafhartig in een val gelokt en tot haar grote woede ten geschenke gegeven aan De Grootmomgol van India. deze meester in het liefdesspel weer met oneindig veel geduld zijn ¨Engelse Roos¨ herhaaldelijk naar de hoogste toppen van het genot te voeren en langzamerhand leert Velvet zich te schikken in haar nieuwe positie als favoriete haremvrouwe.

In Engeland echter wordt met smart op haar terugkeer gewacht, door een man die Velvet doodwaande...een man met goud kleurige ogen.

Heb jij dit boek gelezen? Schrijf hier jouw recensie

Jouw waardering voor dit boek: 0
Dizzie

Let op!

Let op: Je bevindt je nu in de speeltuin van Dizzie. Dit is een testomgeving.
Dat betekent dat alles wat je hier invult of aanpast uiteindelijk verwijderd wordt. De aanpassingen worden ook niet opgeslagen bij je profiel.

Aanpassingen op het huidige Dizzie.nl worden natuurlijk wel gewoon opgeslagen.