boekkaft
Niet verkrijgbaar in Dizzie winkel

Voor het leven

Karen Kingsbury

5
6 waarderingen
  • ISBN: 9789029795869
  • Jaar: 2011
  • Uitgeverij: Voorhoeve
  • Druk: 1ste
  • Genre: Romans
  • Pagina's: 0
  • Taal: Nederlands
  • Toegevoegd door: miekepiersma
Meer kenmerken

In dit slot van de serie over het gezin Baxter draait alles om een familiereünie. Bijna iedereen heeft wel iets te vieren – maar het geluk wordt overschaduwd door één hartverscheurend bericht. Terwijl langzaam doordringt welke zware tijd voor hen ligt, moet ieder voor zichzelf bepalen wat echt belangrijk is in het leven. Te midden hiervan worstelen John en Elizabeth met een geheim dat ze nooit eerder met iemand hebben gedeeld. Is er een uitweg uit deze diepe dalen?

6 recensies

Heb je dit boek gelezen? Schrijf een recensie.

Schrijf recensie

Recensies over Voor het leven (6)

Wat een geweldige serie was dit,helaas heb ik hem dan ook weer uit. Zo verslavend en emotioneel en zeker boeken vol liefde. Alle personage's heb je leren kennen en één voor één in je hart mogen sluiten. Dit deel was ook weer een deel met veel verdriet dat je gewoon helemaal mee voelt. Je weet wel zo'n beetje wat er in dit boek gaat gebeuren en toch laat het je niet meer los.

Ik heb zo genoten van dit boek. Prachtig zo als Karen kan schrijven. Zo ontroerend en zulke mooie verhaallijnen. Met een boek van Karen is het alleen maar genieten. En nu afscheid nemen van de Baxter family.

Tja wat kan ik nog zeggen over dit boek na alle lovende reacties hieronder? Ook ik vond dit het meest ontroerende en mooiste deel van de Baxter familie. Aan de ene kant wilde ik alsmaar doorlezen, zo mooi is het verhaal en aan de andere kant juist ni...

lees verder

Tja wat kan ik nog zeggen over dit boek na alle lovende reacties hieronder? Ook ik vond dit het meest ontroerende en mooiste deel van de Baxter familie. Aan de ene kant wilde ik alsmaar doorlezen, zo mooi is het verhaal en aan de andere kant juist niet, want als het boek uit is, moet je afscheid nemen van die familie. Dit boek is werkelijk zo mooi geschreven, je zou haast vergeten dat het fictie is. Ook ik heb tijdens het lezen van de laatste hoofdstukken een traantje gelaten! Een werkelijk prachtige roman!

Ik ben helemaal onder de indruk van dit laatste deel van de Baxter familie. Wàt een heftig boek. De gebeurtenissen volgen elkaar snel op, waardoor je het boek gewoon niet kunt wegleggen. Ik heb het vandaag dan ook in één adem uitgelezen. Vooral oo...

lees verder

Ik ben helemaal onder de indruk van dit laatste deel van de Baxter familie. Wàt een heftig boek. De gebeurtenissen volgen elkaar snel op, waardoor je het boek gewoon niet kunt wegleggen. Ik heb het vandaag dan ook in één adem uitgelezen. Vooral ook het laatste gedeelte is zeer ontroerend en emotioneel dat ik het niet droog heb kunnen houden. Het verhaal is bovendien erg ingrijpend en meeslepend. Jammer..jammer...dit deel is helaas het einde van de familie Baxter. Dit boek heeft een 1e plaats verdiend in mijn top 10 en natuurlijk 5 duimpjes!

Wat een prachtige serie is dit. Helaas is het laatste en meest verdrietige deel uit.

Ik ben helemaal geen serie- mens, maar deze serie heb ik achter elkaar gelezen. Wat een schitterende mooie christelijke boeken! Deze laatste vond ik het meest heftige van allemaal, zo ontroerend dat ik het niet droog heb weten te houden. Wat vind ik ...

lees verder

Ik ben helemaal geen serie- mens, maar deze serie heb ik achter elkaar gelezen. Wat een schitterende mooie christelijke boeken! Deze laatste vond ik het meest heftige van allemaal, zo ontroerend dat ik het niet droog heb weten te houden. Wat vind ik het dan ook ontzettend jammer, dat de serie nu gestopt is en ik afscheid heb moeten nemen van de familie. Ik had oneindig over ze willen blijven lezen. De familie Baxter heb ik mijn hart gesloten en zal ze ontzettend gaan missen! Zeker een serie om nog eens te herlezen, maar voor nu in iedergeval een plekje in mijn top 10 verdiend!

Heb jij dit boek gelezen? Schrijf hier jouw recensie